Copyright © 2023. All Rights Reserved

Спортни чорапи Elite Grew

9,60 лв.
  • Марка: EVERSOCKS
  • Кат. номер: MF-024
+ -
Купи
Моля, изберете:

Чорапи за спортисти. Спортни чорапи – EliteCrew Унисекс – Ляв и Десен, перфектно прилягат и следват анатомията на ходилото. Благодарение на специалната еластична плетка по целия чорап се подобрява кръвообращението. Тези чорапи са създадени за да подобряват ефективността по време на спорт и физическа активност. Подходящи са за всички видове спорт с дизайн пригоден да предоставя комфорт, да поддържа краката ви сухи и да предпазват от контузии дори при най-големи натоварвания.

Тези характеристики са постигнати със специална технология на изплитане на някои зони на чорапите и използването на специални материали. Високото съдържание на висококачествен полиамид в състава на чорапите ги прави хигроскопични – това е качество на материалите да абсорбират влагата. По този начин потта не се задържа и краката остават сухи. Спандексът подобрява еластичността в определени зони. Материалите използвани за изплитане на чорапите ги правят много издръжливи на натоварвания.

Характеристики:

Комфортен ластик, специален еластичен ластик по целия чорап, възглавница на глезена предпазваща от наранявания, дищаща зона на пръстите за предотвратяване на изпотяването и запазване на краката сухи. Компресивна зона на свода предотвратяваща приплъзването. Подсилени удебелени зони на ходило пети и пръсти придаващи комфорт дори при високо натоварване. Ляв и десен чорап за перфектно прилягане към крака.

Състав:

70% полиамид

23% памук

3,5% спандекс

3,5% еластан